Monday, 23 November 2020

MIE SEDAP KARI SPECIAL CUP

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalammualaikum w.b.t.

Kat rumah memang tak pernah putus bekalan mie sedap perisa asli. Tak selalu makan tapi sentiasa ada untuk stok kecemasan bila buntu nak makan apa. Ada satu hari tu, HERO promo beli 2 paket dapat percuma mie cup perisa kari SPESIAL ini 1 bekas. Asbab nak rasa perisa ni maka oked ambil la 2 paket. 


PANDANGAN ATAS 


PANDANGAN SISI


PERENCAH YANG DISEDIAKAN


RATING OKED
RASA : 4/5
KEPEDASAN : 2/5

Eeeemm.. macam mana nak habaq ya.. kuah dia tak pekat walaupun sukatan air ngam. Langsung tak sama dengan mana-mana rasa kari yang ada kat malaysia. Biasakan, kalau produk mi segera dari negara seberang ni memang perasanya ada rasa rempah tersendiri. Boleh lah cuba kalau nak rasa kari speSIAL mereka ini. Unik kari dia...


Luve, 

OKED!


3 comments:

  1. tak pernah try kalau mee sedap biasa amik yang mee goreng original atau pedas je, dah biasa makan kari maggi mesti lain betul rasanya kalau rasa kari yang kuat berempah

    ReplyDelete
  2. rumah akak kena ada tapi sesekali je makan. sesekali tu yang baru terasa sedap ye.

    ReplyDelete
  3. Setakat ni akak layan maggi kari biasa je..blom cuba lahgi yang ni..boleh la cuba nanti...

    ReplyDelete